Pasteurlaan kavel 1

Bennekom

€ 260.000 v.o.n.

Afbeelding Pasteurlaan kavel 1
Afbeelding Pasteurlaan kavel 1Afbeelding Pasteurlaan kavel 1Afbeelding Pasteurlaan kavel 1Afbeelding Pasteurlaan kavel 1

Download de brochure voor Pasteurlaan kavel 1

Omschrijving

In de kern van Bennekom en nabij de voormalige schoollocatie “Vossenvelde”, op de hoek Pasteurlaan hoek Swammerdamlaan te Bennekom komen een vijftal kavels vrij voor de particuliere woningbouw bestemd voor het bouwen van vrijstaande (geschakelde) woningen. De locatie is centraal gelegen en op korte afstand van winkels, scholen en sportfaciliteiten. Aan de overzijde, hoek Pasteurlaan en de Robert Kochlaan komen zorgfuncties en sociale woningbouw. De omgeving wordt gekenmerkt door losstaande of geschakelde bebouwing die door groen is omgeven. De bebouwing heeft een open structuur waarbij het groen van de tuinen sterk bepalend is voor de kwaliteit van het gebied.

Informatie over de volgende onderwerpen kunt u vinden in de brochure die u hierboven kunt downloaden:

  • Kavelinformatie
  • Randvoorwaarden bebouwing
  • Randvoorwaarden verkoop

Informatie
De verkopend makelaar namens de gemeente is Barneveld Schuurmans Makelaars.. Zij zijn graag bereid om u te voorzien van nadere informatie of voor het beantwoorden van vragen betreffende het traject van verkoopprocedure, bouw en begeleiding. Wilt u op deze kavel uw woning (laten) bouwen? Laat u informeren door ons verkoopteam, zij helpen u graag verder. Bel direct voor een afspraak met Barneveld Schuurmans Makelaars (0318 - 43 00 43).

Kenmerken
Prijs € 260.000 v.o.n.
StatusVerkocht
Oppervlakten
Perceeloppervlaktecirca 480 m²
Contact
BedrijfsnaamBarneveld Schuurman Makelaars
Telefoon0318-430043
Emailinfo@barneveld-schuurman.nl
Websitewww.barneveld-schuurman.nl