Velen dromen ervan: ooit een eigen huis bouwen...

Ede (Kazerneterreinen)

€ 235.000 v.o.n.

Afbeelding Velen dromen ervan: ooit een eigen huis bouwen...

Download de brochure voor Velen dromen ervan: ooit een eigen huis bouwen...

Omschrijving

Bouwen in de stijl die u zelf kiest, met materialen die u aanspreken, volgens de indeling die het beste bij u past. Op Simon Stevin kunt u die droom waarmaken.

Exclusief wonen in uw eigen stijl.

De bouwgrond met vrije bouwkavels ligt aan de rand van het bos, midden in het glooiende landschap van de voormalige kazerneterreinen. Op Simon Stevin woont u in uw eigen droomhuis op een van de mooiste plekken van Ede. Op slechts 5 minuten van het centrum en station Ede-Wageningen woont u straks met alle rust en ruimte midden in de natuur. Wie hier een kavel koopt heeft iedere dag de Veluwe als achtertuin.

 

De gemeente Ede heeft 28 vrije kavels op de (voormalige) Simon Stevin (Kazerne) beschikbaar.

 

De toewijzing van de kavels heeft recent via een inschrijving en loting plaatsgevonden. Het verkoopteam zal eerst de lotingskandidaten benaderen voor deze kavels. Om die reden zijn alle kavels momenteel onder optie.

 

Als u interesse heeft in één van deze kavels, kunt u zich als reserve belangstellende registeren via HOOM makelaars. Het verkoopteam zal eerst alle lotingskandidaten benaderen voor deze kavels voordat zij de reserve belangstellende kan benaderen. 

 

De kavels liggen op een prachtige plek tussen heide en bos. De grootte van de kavels varieert tussen de 387m² en 777m². De prijzen liggen tussen de € 235.000,00 en € 475.000,00 v.o.n.

Ieder kavel heeft zijn eigen kavelpaspoort, hierin staat de locatie van de kavel, de oppervlakte, de bebouwingsmogelijkheden en de koopsom. U kunt via het kantoor van Hoom het kavelpaspoort, uitgebreide uitleg ontvangen.

 

Wilt u niets missen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. We informeren u via de website en de nieuwsbrief over voortgang.

Kenmerken
Prijs € 235.000 v.o.n.
StatusGereserveerd
Oppervlakten
Perceeloppervlaktecirca 387 m²